Bolero Holidays - Union Lido

Bolero Holidays


Vanaf aankomst tot uw vertrek, bent u welkom in de Bolero Holidays familie. Uw mobile home staat bij aankomst schoon en uitnodigend voor u klaar.

Bolero Holidays werkt al meer dan 30+ jaar samen met Union Lido en wil dat graag voortzetten om de toon te blijven zettenvoor de komende jaren met airconditioned mobile home vakanties in Italië. Bolero is een familie onderneming, die er voor zal zorgen dat u zich thuis voelt tijdens uw vakantie op Union Lido.

In de loop der jaren hebben we Frankrijk en Spanje verkend, maar zijn altijd alleen maar op Union Lido in Italië gebleven. We hebben altijd de verleiding weerstaan om een grotere organisatie te worden door op meer parken aanwezig te zijn en meer accommodaties aan te bieden omdat we de indruk hebben dat we daarmee onze persoonlijke benadering zouden kwijtraken en een onpersoonlijk bedrijf zouden worden.

Wij zijn er trots op u een 1 op 1 persoonlijke service aan te kunnen bieden van het moment van de eerste aanvraag, tijdens het boekingsproces tot en met de vakantie zelf. Dit is altijd onze belangrijkste opdracht geweest en zal altijd het belangrijkste doel blijven bij het aanbieden van onze diensten.

Als familiebedrijf is de persoonlijke benadering altijd ons ethos geweest.

In de afgelopen drie decennia heeft Bolero geprobeerd te evolueren terwijl men luistert naar voortdurende feedback en verbeteringen implementeert.

We zijn er trots op dat wij aan al onze klanten persoonlijke service kunnen bieden vanaf het eerste onderzoek, het boekingsproces en gedurende de hele vakantie zelf. Dit zijn altijd onze belangrijkste ingrediënten geweest en zullen altijd ons belangrijkste doel zijn bij het aanbieden van onze vakantiediensten.

Door het hebben van voldoende personeel zowel hier in het Britse kantoor als op het vakantiepark Union Lido kunnen wij u helpen bij het plannen van uw vakantie en u van dienst zijn bij eventuele vragen en uw vakantiebehoeften beter afstemmen. Personeel bij de hand hebben tijdens uw verblijf draagt ​​ertoe bij u een comfortabel gevoel te geven. Dat u weet dat iemand er is, mocht u ons nodig hebben.

Meer dan 30 jaar ervaring


In de afgelopen drie decennia heeft Bolero getracht te evolueren door voortdurend te luisteren naar feedback en verbeteringen door te voeren. Bolero heeft sinds 1985 veel respect van Union Lido verdiend, we genieten een bevoorrecht partnerschap en hebben een bijna centrale locatie op het park, waardoor Bolero een van de meest gewilde posities heeft op Union Lido.

Vlakbij een van de supermarkten en slechts een paar minuten lopen naar en van elke faciliteit op het park is het Bolero terrein buitengewoon goed en schoon onderhouden en zult u te allen tijde iemand van ons gastvrije team kunnen vinden om u te helpen met elke vraag die u heeft.Vanwege de privileges die Bolero heeft op Union Lido betekent onze centrale ligging ook dat uw accommodatie niet dicht bij de ringweg op het park ligt en er daardoor van verkeersgeluid geen sprake is.

De indrukwekkende watertoren staat zeer dicht bij ons terrein en werkt als een baken om uw mobile home snel terug te helpen vinden vanaf elke locatie op het park. Ontdek Union Lido en onze serie mobile homes.

Eenmaal overtuigd, neem contact met ons op!

Neem contact op

NEEM CONTACT MET ONS OP OM UW WENSEN TE BESPREKEN

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, via telefoon, e-mail of sociale media.
Het is uw keuze…

Bolero Holidays
Tel. + 44 1642 714000
info@boleroholidays.com

Bolero Holidays Italy Ltd | Navigation House | 16 Ellerbeck Way | Stokesley | North Yorkshire | TS9 5JZ | United Kingdom
Openingsuren: Mon-Fri 9am - 5pm | Bedrijfsnummer: 12245864